Vanaf het moment dat ik als deelnemer in een training zat, wist ik dat mindfulness een verschil in mijn leven
ging maken. De praktische toepasbaarheid sprak me enorm aan. Mindfulness inspireert mij om zo dichtmogelijk bij mezelf en in het moment te blijven, wat er ook aan de hand is. De simpele oefeningen/ meditaties, ondersteunen mij daarbij. 

Om me nog meer te verdiepen en om zelf de training te kunnen geven ben ik de opleiding tot mindfulness trainer bij See True gaan volgen. Mindfulness heeft mijn leven verrijkt en is van grote betekenis gebleken voor de manier waarop ik in het leven sta. Inmiddels ben ik gecertificeerd trainer in de hoogste categorie en aangesloten bij de beroepsvereniging voor mindfulness trainers. Hierdoor is vergoeding mogelijk!

Om mezelf te blijven verdiepen en ontwikkelen als trainer, volg ik regelmatig opleidingen, workshops en (stilte)retraites voor trainers. Als trainer breng ik rust, helderheid, vertrouwen, doortastendheid, en dat met een benadering die je met beide benen op de grond houdt.